1. INLEIDING

Zoals uit onderstaande omschrijvingen duidelijk wordt, zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt.

Wij raden dan ook aan voor het samenstellen van jou aquarium langs de winkel te komen om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Wenselijk is hiervoor eerst even contact op te nemen voor een afspraak, zo we ruim de tijd kunnen nemen om op al je vragen uitgebreid te kunnen antwoorden.

Buiten het maken van de aquaria en de kennis van de verschillende technieken ( filtering, verlichting, hydraulica...) , hebben wij ook jaren lange ervaringen met "het houden en onderhouden van aquaria". Hierdoor kunnen wij u als geen ander adviseren in het samenstellen van Uw droomaquarium.

2. HET DIBOND AQUARIUM

* Alle aquaria zijn voorzien van de vereiste verstevigingsstrips. Dit kunnen zowel breedte- als lengte- als bodemstrips zijn.

* De opstaande kanten zijn steeds poly geslepen.

 

* Lichtkap en grindlijst zijn afgewerkt in Dibond.

* Dibond is een waterbestendige aluminium sandwich plaat. Deze platen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Naast de standaardkleuren (zie afbeelding) , kunnen wij nagenoeg alle prints en kleuren aanbieden op bestelling.

*De Dibond platen worden op de hoeken geplooid, niet verzaagd waardoor de hoeken beter beschermd zijn tegen stoot schade.

* Standaard worden de aquaria zwart verlijmd. Transparante verlijming is mogelijk op aanvraag zonder meerprijs.

* De bovenkant van het aquarium kan bestaan uit losse dibondplaten of scharnierende PVC deksels (cfr Juwel en Aquatlantis).

* Droogvak(ken), overloop(en), boringen, ingebouwde filter(s), externe biologen... kunnen gemaakt worden naar wens van de klant.

* De opgegeven prijzen zijn exlusief verlichting en/ of techniek.

 

3. HET DIBOND MEUBEL

* Het meubel bestaat uit een zwart 'gepoederlakt' metalen frame (Roestvrij staal voor zeewater) bekleed met Dibond in dezelfde kleur als de lichtkap . Poederlakken geeft een veel betere bescherming tegen corrosie dan de meeste gespoten of gelakte frames die in de handel worden aangeboden.

*De Dibond platen worden ook bij het meubel op de hoeken geplooid, niet verzaagd waardoor de hoeken beter beschermd zijn tegen stoot schade.

* De deuren zijn standaard push deuren zonder klink om het geheel zo strak mogelijk te houden. De meubels zijn standaard voorzien van stelpoten, waardoor waterpas zetten van het aquarium makkelijk uit te voeren is. Draaideuren zijn mogelijk op aanvraag.

* Indien het aquarium samen met een Dibond meubel wordt besteld, wordt de grindlijst in het meubel verwerkt. Hierdoor verzinkt het aquarium in het meubel, waardoor het 1 strak geheel wordt.

Wij kunnen alle aquaria, meubels, biologen, .... op alle gewenste maten maken.

Ook kunnen droogvakken, overlopen, boringen, ingebouwde filters worden voorzien.

Voor een gepersonaliseerde offerte kan u steeds bij ons langskomen of mailen naar info@antwerpscichlidencenter.be