Hydra 40 Binnenfilter

Ocean Free
    Levertijd:Op Voorraad
Bestel
  • Beschrijving

Voor aquaria van 200L tot 500L, 10W

Hydra - De SENSATIE!

Constante detoxificatie van Ammonia (NH3) & Nitriet (NO2)


  • Water detoxifier en zuiveraar
  • Creëert en onderhoud zuiver en ongerept water.
  • Voor zoet- en zeewater


Hydra is het eerste filtersysteem dat Hydro-pure technologie combineert met een organische filtering.
Hydro-Pure Technologie creëert en onderhoud een stabiel ?Hydro-Pure Water?, vergelijkbaar met een natuurlijke rivier, rijk aan microvoedingsstoffen en mineralen. Dit is ideaal voor nieuwe aquaria en helpt plotselinge vissterfte te voorkomen. Het ondersteunt de werking van de eiwitafschuimer (indien voor zeewater gebruikt)

Hoe werkt het?

Hydra bestaat uit twee elektro-platen die een cartridge box met speciale Cata-Pure Media opladen. Hierdoor ontstaat sterk reactieve hydroxyl (OH-) ionen, dat is de sleutel tot het ontgiftende en zuiverende reactieproces.
De hydroxyl ionen reageren constant met giftig ammoniak NH3, en zetten het om naar omzetting in niet-toxische ammonium NH4 +. Tijdens dit proces wordt Nitriet NO2 - ook geoxideerd tot niet-toxische nitraat en houden zo het water op een veilig en stabiel niveau.
In de continue kettingreacties in het water, zal het resulterende ammonium en nitraten uiteindelijk vrije stikstof N2 en water H 2 O, en zo het water zuiveren. Hydra voorkomt ook troebel water door ionisatie van vaste neerslag in het water aanwezig. Het verwijdert ook slechte geur door oxidatie van zwavel-gebaseerde producten.